Birmalaan, Drunen

Interieurontwerp op maat voor een nieuwe woning aan de Birmalaan te Drunen

Een fijne ruime woning in de populaire wijk De Blaak in Tilburg die van top tot teen gerenoveerd is. Alles is strak gestuct, nieuwe gietvloer in de keuken, mooie houten vloer in de woonkamer en een prachtige ruime keuken. Na een lange verbouwing en tegenslagen met de gietvloer missen de bewoners de puntjes op i en hebben ze mijn hulp gevraagd.

Wens

Een energiek jong koppel met drie zoontjes zijn ruim een jaar geleden dit royale huis betrokken. Het huis is helemaal nieuw en volledig naar wens maar nu moet het nog gezellig en ‘af’ worden. Het huis moet mooi en gezellig zijn maar er moet vooral in geleefd mogen en kunnen worden door het gehele gezin. Specifieke wensen: meer ruimte in de keuken, meer kleur en een scheiding tussen de woon- en eetkamer.

Advies

Ik ben gestart met de kleurkeuze. De nieuwe bank heeft een mooie groentint dus daar vanuit ben ik verder gegaan, gekozen voor een prachtige groentint voor op de lange wand. De keuken vroeg echter ook om (een andere) kleur. Hiervoor heb ik de keuze gemaakt voor een vergrijsde roze tint, om een warme en zachtere touch aan dit mannenhuis te geven. De wens van de bewoners om een stalen kozijn met deuren als afscheiding tussen de woon- en eetkamer te laten plaatsen heb ik vormgegeven door een ontwerp van Gewoon Gers. En de keuken is verlengt door een blok aan het huidige keukenblok aan te laten plaatsen, met open vakken voor mooie kookboeken, een plantje en serviesstukken. Daarnaast is de keuze voor de overige meubels een mix geworden van zwart houten stukken en zachte accessoires.

Hierbij een kleine impressie van het interieurontwerp op maat van Studio Konings