Over

Hoi, ik ben Amy, gediplomeerd Lifestyle Professional en Binnenhuisarchitecte, én eigenaar van Studio Konings. Studio Konings is ontstaan vanuit mijn passie (lees: obsessie) voor alles wat met interieur te maken heeft.

 

Als interieurontwerper/-stylist ben ik te herkennen aan een rustige, serene basis die spannend wordt gemaakt door de perfecte balans van krachtige kleuren en materialen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een interieur er niet alleen mooi uitziet, maar vooral past bij de bewoners van het huis. Ik zet jouw wensen om in een prachtig interieur en een ultiem thuis-gevoel.

 

Ik word met regelmaat door mensen ingeschakeld die gaan verhuizen naar een nieuwe (nieuwbouw) woning en op zoek zijn naar advies hoe de ruimtes optimaal ingedeeld kunnen worden, waar de lichtpunten moeten komen en welke kleuren en materialen passen bij hun smaak. Daarnaast maak ik ook adviezen voor mensen die juist al een tijd in hun huis wonnen en toe zijn aan een nieuwe inrichting of gaan verbouwen. Maar ik werk ook voor de zakelijke markt; zo heb ik reeds een kapsalon, bloemenzaak en een fysiopraktijk aan huis ingericht.